13.04.2017 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Başvuru Dilekçesi

ÖNEMLİ HUSUSLAR:
1-
İlanı dikkatlice okuyunuz. İlanda istenilen belgelerin eksiksiz gönderilmesi gerekmektedir.
2- Başvuru dilekçesinin ekler kısmına, ilanda istenilen belgeler yazılarak dilekçeye eklenir. (Fotoğraf, kimlik fotokopisi vs.)
3- Özgeçmiş, el ile yazılabileceği gibi, bilgisayar çıktısı da alınabilir. Özgeçmişte kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, öğrenim bilgileri, iş tecrübeleri (Kurum /Firma adı, başlayış- ayrılış tarihleri), varsa alınan kurslar, sertifikalar vb. bilgiler yazılacaktır.
4- e-devlet üzerinden mezuniyet belgesinin çıktısı getirilecektir.
İşlem Adımları:
a)
https://www.turkiye.gov.tr/ den sisteme giriş yapılır
b) Kurumlar / Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı/ Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama

5- KPSS Sonuç Belgesinin alt kısmında bulunan "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" nun sayfada bulunup bulunmadığına dikkat edilmesi gerekmektedir.

6- Posta adresi: İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Merkez Kampüsü, Battalgazi/MALATYA

Adres Kayıt Sistemine Göre Posta Gönderecekler İçin Adres: İnönü Üniversitesi Rektörlüğü  - Bulgurlu Mah. Bilen Sok. Rektörlük Apt. No: 5 / 1 BATTALGAZİ / MALATYA (Kargo/Posta gönderiminde, adres kayıt sistemine göre adres istenirse kullanılacaktır.)

Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İrtibat Telefonu: 0422 377 3240